Haber 17.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 810

Altınöz: İstanbullu kardeşlerimiz 94 ruhuna dönmek istiyor

YENİDEN Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, Sultanbeyli’de Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geld

YENİDEN Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, Sultanbeyli’de Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Altınöz, “İstanbullu kardeşlerimiz 94 ruhuna dönmek istiyor. 94 ruhuna nasıl dönülecek? Elbette Yeniden Refah Partisiyle dönülecek” diye konuştu.

Sultanbeyli Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi’nin seçim çadırını da ziyaret etti. Altınöz’e, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Yeniden Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ömer Urgun, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve parti temsilcileri eşlik etti.

“İSTANBULLU KARDEŞLERİMİZ 94 RUHUNA DÖNMEK İSTİYOR”

Sultanbeyli’de ziyaretlerde bulunan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, “Sultanbeyli hepimizin bildiği gibi Milli Görüş'ün kalesi. Burada yapmış olduğumuz ziyaretlerde de gerek STK ziyaretlerinde gerekse esnaf ziyaretlerinde ve halkımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde artık Refah’ın vaktinin geldiğini ifade ettiler. Çünkü uzun zamandır Refah ruhunu yaşayamayan bir hemşerimiz var burada. İstanbullu kardeşlerimiz 94 ruhuna dönmek istiyor. 94 ruhuna nasıl dönülecek? Elbette Yeniden Refah Partisi’yle dönülecek. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan Bey'in de bu seçimlerde bize vermiş olduğu talimat ahlaklı belediyecilik sloganıyla yola çıkmaktı. Ahlaklı belediyecilik sloganını, bu ruhu tek yaşayan ve yaşatan Milli Görüş hareketi olduğu için halkımız da bunu görmüş durumda” diye konuştu.

“ÜYE SAYILARINDA İNANILMAZ BİR ARTIŞ VAR, BU BİR DÜNYA REKORU”

Altınöz, üye sayılarındaki artış için, “Üye sayılarımızdan da bahsetmek isterim. Şu anda biz son 6 ay içerisinde 220 binden 478 bine üyelerimizi çıkartmış durumdayız. Üye sayılarında inanılmaz bir artış var. Bu bir dünya rekoru. Aslında baktığınızda bir partinin 6 ay içerisinde üye sayısını yüzde 100’e yakın bir şekilde arttırması dünyada görülmüş bir şey değil. Bunlar bizim resmi üyelerimiz. Aynı zamanda ıslak imzalı üyelerimiz var. Yani üye formlarımıza imza atmış kişi. Ama onu biz bilgisayara kaydetmemişiz. Bazı üyelerimizin telefonları eksik kaydedilmiş. Bazı üyelerimizin kimlik numaraları eksik kaydedilmiş. Bunları tamamlamaya çalışıyoruz. Bunları da tamamladığımız zaman ıslak imzalı üyelerimizle kıyasladığımız zaman yaklaşık 700 bin üyemiz var. Bu şu anda Türkiye'de en çok üyesi olan üçüncü parti demek” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE İSLAM ALEMİNİN LİDERİDİR”

Altınöz, “2009 yılında tedavüle giren 200 liralık banknotumuz o dönemde 135 dolar alırken şu an 6 dolar alabiliyor. Bu aslında Türkiye'nin nereden nereye geldiğini güzel bir şekilde gösteren bir rakam. İkincisi şu anda dünya üzerinde zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimiz var. Dünyanın birçok yerinde şu anda zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimiz var. Bırakın yemek yemeyi, su bulmakta zorlanan, oruçlarını açmak için su bulmakta zorlanan kardeşlerimiz var. Gazze'nin durumu maalesef içler acısı durumda. Doğu Türkistan keza öyle. Myanmar öyle Afganistan öyle. Dünyanın en zengini ülkeleri olmalarına rağmen şu anda dünyanın en yoksul, açlık sınırının altında yaşayan insanlar bu insanlar. Bunların çaresi nedir? Bunların çaresi Türkiye'nin tekrar lider ülke olmasıdır. Türkiye İslam aleminin lideridir. Bu liderliği de maalesef şu andaki arkadaşlarımız hayata geçiremediği için inşallah ikinci 40 yılda Fatih Erbakan Bey'in bu İslam alemindeki sorunları ortadan kaldıracağına inancımız tamdır” dedi.

“EN BÜYÜK PROJEMİZ, AHLAKLI BELEDİYECİLİK”

Yeniden Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ömer Urgun, “Şu anda önemli olan en büyük projemiz, ahlaklı belediyecilik. Ahlaklı belediyecilik gelecek. Rant belediyeciliğine son vereceğiz. Ahlaklı belediyecilik gelecek örgütlü belediyeciliğe son vereceğiz. Ahlaklı belediyecilik gelecek tüm rantçılar gidecek” diye konuştu.

Habere Yorum Yap