Haber 5.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 1080

Swıssôtel Resort&Spa Çeşme'de Ayta Sözeri ile bayram eğlencesi

- İZMİR'in Çeşme ilçesi Ilıca'da hizmet veren Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ramazan Bayramı'nda Ayta Sözeri sahne alaca

- İZMİR'in Çeşme ilçesi Ilıca'da hizmet veren Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ramazan Bayramı'nda Ayta Sözeri sahne alacak.

İlk bayramı için hazırlıklarını sürdüren Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de bayramın ilk akşamında Şampiyonlar Ligi Orkestrası sahnede olacak. Ayta Sözeri ise Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 11 Nisan Perşembe akşamı sahne alacak. Cumhuriyet Balo Salonu'ndaki bayram eğlencesi için katılımın sınırlı olacağı belirtildi.

Otel işletmeciliğindeki güçlü deneyimlerini Swissôtel Resort&Spa Çeşme ile en üst noktaya taşıyacaklarını belirten Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, Ramazan Bayramı ile birlikte 2024 sezonuna güzel bir giriş yapacaklarını söyledi. Hafta arasına denk gelen bayram günlerinin hafta sonları ile birleşince güzel bir tatil fırsatının da doğacağını hatırlatan Dilek, "Biz bütün hazırlıklarımızı yapmış bir şekilde misafirlerimizi bekliyor olacağız" dedi. Erken rezervasyon avantajlarına da değinen Dilek, "Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de erken rezervasyon fırsatlarıyla tatilinizi şimdiden planlayın, unutulmaz bir yazı kaçırmayın. Muhteşem manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve üstün kaliteli hizmet anlayışıyla ihtişam ve konforu her yönden hissettirecek Swissôtel Resort&Spa Çeşme, yaz tatili için ideal bir kaçış noktası olacak" diye konuştu.

Habere Yorum Yap