Haber 11.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 1078

Turgut Altınok: Askerimizin, polisimizin, Kürt vatandaşımızın katiline kimse 'Apo Bey' diyemez (2)

'ELMADAĞ 5 YILDIR HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMADI'AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok Elmadağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıld

'ELMADAĞ 5 YILDIR HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMADI'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok Elmadağ'da Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Açılışta Altınok'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da eşlik etti. Burada konuşan Altınok, Elmadağ'ın 5 yıldır hak ettiği hizmetleri alamadığını belirterek, Elmadağ'a yapılacak 50 fabrikanın; altyapı ve büyükşehrin engellemeleri nedeniyle yapılmadığını söyledi. 31 Mart'tan sonra hızlı şekilde alt yapı ve planlama sürecinin tamamlanarak fabrikaların yapımını sağlayacağını belirten Altınok, binlerce insana iş kapısı olacağını dile getirdi. Elmadağ'da ulaşım sorunu olduğunu kaydeden Altınok, "Belediye Başkanı Elmadağ'ın ulaşım sorununu oy istemeye geldiğinde gençlerin şikayetleri üzerine öğreniyor. Ulaşımdan haberi yok. Ankara'nın ulaşım sorunundan haberi yok" dedi.

Elmadağ’ın tüm cadde ve sokaklarının asfaltlarının yapılacağını belirten Altınok, Elmadağlılara bir de müjde verdi. Altınok, "Ulaştırma Bakanımız ile görüştük. Banliyö tren güzergahını Elmadağ'a kadar uzatılmasını sağlayacağız" diye konuştu.

'HANİ SEN EŞİT HİZMET EDİYORDUN?'

Belediye başkanı olduktan sonra Keçiören'de olduğu gibi hizmetlerle Elmadağ'ı kalkındıracağını anlatan Altınok, ilçeye 31 Mart'tan sonra gençlik, kültür, spor merkezi, engelli merkezi, kreş yapılacağını söyledi. Altınok, ulaşım sorununun giderilmesi için 2 bin yeni otobüs alınacağını, istihdam sorununun giderilmesi için Ankara'ya 10 tane organize sanayi bölgesi yapılacağını, Ankara'da 500 bin kişinin iş sahibi olacağını söyledi. Evi olmayanlar için kira öder gibi konut sahibi olacağını ve kısa sürede teslim edileceğini, Ankara'da su fiyatında yüzde 50 indirim yapılacağını, çiftçiye desteklerin artarak devam edeceğini ve 500 litre mazot desteği verileceğini duyurdu. Ankara'nın mevcut Büyükşehir Belediye Başkanının herkesin başkanı olamadığını ifade eden Altınok, "Kızılcahamam'a gidiyor tehdit ediyor. CHP'li başkanı seçmezseniz çilesini çekersiniz ayaklarınıza pranga vurursunuz. Hani sen eşit hizmet ediyordun? Ama şunu bilmiyor Ankara kimdir? Ankara milli mücadelenin merkezidir. Bu vatan hepimizin, Türk, Kürt, Alevi, Sünni hepimiz kardeşiz, kim ayrım yaparsa vatan haini kardeştir" dedi.

'İŞİNE AŞIK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA İHTİYAÇ VAR'

Açılışta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Elmadağ'ın elektrik sorununun giderileceğini, doğalgaz olmayan köylere doğalgaz götürüleceğini söyledi. 31 Mart seçimlerinde Turgut Altınok'a destek isteyen Bayraktar, şunları söyledi:

"Ankara'da büyükşehirde Turgut Başkanımıza ihtiyaç var. Kendini Ankara'ya Keçiören'e adamış, belediyeciliğe adamış, gerçekten sizlerden biri olan Turgut Başkanımızı sizin desteğinizle inşallah belediye başkanı yapacağız. Ankara'nın artık kaybedecek zamanı yok. Yol yapmayı gereksiz gören proje yapmayı gereksiz gören seçimden sonra hangi koltuğu kapalım sevdasında bir anlayışa değil hizmete işine aşık bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç var."

Habere Yorum Yap