Haber 24.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 590

Turgut Altınok: Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayalleri yetişmez (3)

'ANKARA'NIN 5 YILI DAHA YAVAŞ'LA GİDER Mİ?'AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Çerkes Derneği'nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ankara Vanlılar Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına katıld

'ANKARA'NIN 5 YILI DAHA YAVAŞ'LA GİDER Mİ?'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Çerkes Derneği'nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Ankara Vanlılar Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Ankara'da hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini ifade eden Altınok, "Biz bunları yapacağız. Dikmen'e metro getireceğiz. Ankara'mızın 5 yılı, Sayın Yavaş'la boş bir yıl olmuştur. Burası cumhuriyetimizin, milli mücadelemizin başkentidir. Ankara bir 5 yıl daha Yavaş'la gider mi? Gidemez" diye konuştu.

'ANKARA EMİN ELLERDE DEĞİL'

Sosyal yardımların Mansur Yavaş ile azaldığını öne süren Altınok, şunları söyledi:

"Sosyal yardımlar yüzde 8'den 4'e düşmüş. Eskiden 300 bin vatandaşımız yardım alırken bu Yavaş döneminde 188 bin kişiye düşmüş. Orada da yavaşlamış. Ankara emin ellerde değil. Kendimize, evimize, mahallemize belediye başkanı seçeceğiz. Belediye başkanı şehrin 5 yılını planlamaz. Kentin geleceğini planlar. Vereceğiniz oylar, gençlerimiz ve geleceğimiz için. Peygamberimiz, işi ehline verin diyor. Ankara şu an hak ettiği, layık olduğu hizmetleri alamadığı gibi geriye gitmiştir."

Habere Yorum Yap